Pomozimo u prikupljanju sredstava za nastavak liječenja Anela Šahinovića

Pomozimo u prikupljanju sredstava za nastavak liječenja Anela Šahinovića

Anel Šahinovic se zadnjih godinu dana bori sa opakom bolešću, tačnije malignim tumorom maksilarnog sinusa. Anel je ovu bitku htio dobiti sam uz pomoć svoje porodice i prijatelja, ali nažalost troškovi liječenja već su sada prešli 100 000 eura.

Naredna terapija koja našem sugrađaninu Anelu daje nadu za pobjedu iznosi 30 000 eura, a uz pomoć svih dobrih ljudi, ta sredstva će sigurno biti prikupljena. Inicijatori humanitarne akcije za Anela Šahinovića su njegovi prijatelji ”Ekipa sa termina”, koji iza sebe imaju veliki broj uspješno realiziranih akcija. Uz pomoć svih građana Velike Kladuše i dijaspore koja se svaki put uključi u njihove akcije, sigurni smo da će i ova biti jedna od uspješnih.

Jedan od načina prikupljanja sredstava za Anela, bit će i humanitarni turnir koji će se ovog vikenda održati u SC Midž-Hit, a donacije će se prikupljati kroz uplate za ekipe i naravno dobrovoljne priloge koji se mogu dati i nekom od članova ”Ekipe sa termina”.

Broj računa na koji možete uplatiti sredstva:

UniCredit Bank: 3385102528091126

Sve aktivnosti vezane za ovu akciju možete pratiti na facebook stranici ”Ekipa sa termina’.

‘Anel Šahinović je naš prijatelj, brat, sugrađanin, muž i otac, njegova kćerka zaslužuje sretno djetinjstvo, a on zaslužuje da je vidi kako raste, odrasta i ide kroz život”, poručila je Ekipa i za kraj dodali ”naše je samo ono što damo!”

(Trend radio)

Kako vam se sviđa članak?

2 0

Adel Eskić

Adel Eskić32 članaka

Po zanimanju diplomirani informatičar, zaposlen u prosvjeti i vlasnik IT firme Cybervision. Duži period se bavim političkim aktivizmom i razvojem građanskog aktivizma u cilju pozitivnih društvenih promjena.

Komentari